top of page
jonah-bedford-rYnofZZAP3Q-unsplash.jpg

Unike gaver til de ansatte

Det er ikke lenger så mange ansatte som får gullklokke for lang og tro tjeneste. Men hva med å overraske alle kollegene dine med en eksklusiv klokke neste gang du vil gi en unik gave?

Er du på jakt etter en fin gave til dine kunder eller ansatte? Det er lett å gå seg vill gavejungelen og ende opp med en kjedelig spekepølse eller en flaske vin. Hva med å gi bort et eksklusivt armbåndsur? Det er mange bedrifter som kjøper en klokke til sine ansatte når de skal feire et jubileum, ønsker å markere noe spesielt eller rett og slett bare vil gi en fin gave til sine kunder og ansatte. Nicolai Samuelsen har levert eksklusive klokker og ur til bedriftsmarkedet i snart 30 år, og setter design og kvalitet høyt.

 

Unike klokker med personlighet

– Det som er spesielt med våre klokker, er at du kan designe en klokke som er perfekt for deg og din bedrift. Du kan velge form og farge, samt at du kan prege klokken med logo eller gravere inn et budskap om du vil. Det betyr at du kan gi dine ansatte en unik klokke med personlighet, sier Samuelsen.

 

Klokkene fra Nicolai Samuelsen er såkalte «private label»-klokker. Det betyr at klokkene produseres av de samme som lager merkeklokker, og kvaliteten på klokkene står dermed ikke noe tilbake for merke-klokkene.

– Vi bruker blant annet japanske Citizen eller Seiko-urverk. Disse er utrolig driftssikre. Urverk fra sveitsiske Eta og Ronda er dyrere, men etter vår mening er de ikke bedre, forteller Samuelsen.

 

Rask og god service

Nicolai Samuelsen har over 100 ulike klokkemodeller og du kan velge mellom alt fra klassiske til sporty modeller, med forskjellig stil og ulike finesser. Du finner garantert en som passer til dine medarbeidere og kunder. Når du har funnet en klokke du liker, tar Samuelsen kontakt for å kartlegge hva som er behovet og anledningen, hvem som er mottakere av klokkene, og hva slags farger, design eller logo kunden ønsker på klokken. På den måten er det enklere å treffe skikkelig blink med gavene.

– En skisse, eller en såkalt layout, blir laget innen 24 timer. Ved å ha personlig kontakt med kunden underveis i prosessen, kommer vi raskere fram til et godt resultat. På den måten får du unike klokkegaver i hus i god tid før gaveoverrekkelsene!

 

 

 

Flere gode gavetips til de ansatte: 

 

Gavekort: 

De aller fleste blir glade for å få et gavekort. Det finnes gavekort for alt fra kino og spa til mat- og sportsbutikker, så det er bare å velge og vrake.

 

Smakfulle gaver: 

Kanskje en kurv med eksklusive oster, skinker og juicer passer for dere? De aller fleste setter pris på gaver som er til å spise opp!

 

Noe til hjemmet: 

Hva med å kjøpe noe til huset? Pledd, vaser og kjøkkenutstyr er også populære gaver å få av bedriften.

 

Veldedig formål: 

Mange bedrifter dropper julegaven og gir heller en pengegave til et veldedig formål eller en frivillig organisasjon. Kanskje dette er noe for dere?

bottom of page